Srbija pokazala kariokama ko je Brazil u vaterpolu!

Srbija rasturila Brazil sa 16:7 i osvojila prvo mesto u grupi završnog turnira Svetske lige u Rusiji

  • 0

I treću pobedu na završnom turniru Svetske lige ostvarili su vaterpolisti Srbije, savladali su simpatični Brazil sa 16:7 (5:1, 4:1, 5:3, 2:2), i time završili kao prvi u grupi.

Po tri pogotka su postigli Živko Gocić i Filip Filipović, po dva Vanja Udovičić, Miloš Ćuk, Slobodan Nikić i Stefan Mitrović, dok su se po jednom "upisali" Milan Aleksić i Dušan Mandić.

U petak, u 19.15 po lokalnom odnosno 15.15 po srednjeevropskom vremenu naš tim igra sa poslednjim sastavom iz druge grupe u kojoj igraju SAD, Crna Gora, Japan i Mađarska.

- Nije bilo svežine, zbog toga je i pala koncentracija u jednom trenutku. Očekivao sam da će posle jakih treninga doći do toga. Igrači imaju slobodno posle podne i verujem da ćemo od sutra biti osveženi - kazao je selektor Dejan Savić.

Igrači su požurili u hotel, jedva čekajući odmor, a Živko Gocić je u prolazu dobacio:

- Rezultat jeste uvek važan, ali je nama bitnije da uhvatimo zalet za Barselonu. Brazil nas nije naterao na veliki napor, ali se osetilo da smo malo teški i zbog toga je bilo nekih grešaka koje će, siguran sam, nestati kako vreme bude prolazilo - rekao je Gocić.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA