ŽENE TENISERA: Lepotice na tribinama Vimbldona (FOTO)

Pored lepotica na terenu svakako ne smemo zaboraviti ni lepše polovine tenisera koje se na ovaj ili onaj način trude da pomognu svojim izabranicima

  • 2

Kako na terenu, gde često imamo priliku da gledamo mečeve prelepih teniserki, tako i na tribinama uživamo gledajući ''lepše polovine'' tenisera koje bodre svoje izabranike.

Tokom meča između Rožera Federera i ''anonimnog'' Sergeja Stakhovskog, koji je Ukrajinac neočekivano dobio sa 3:0, oko kamere često je bilo fokusirano na prelepu Anfisu, inače Sergejevu suprugu, koja je sa velikim uzbuđenjem pratila meč iz boksa.

Međutim, Anfisa je samo ''jedna od milion'' lepotica koje prate svoje izabranike s obzirom na to da mnogu teniseri imaju adekvatnu pratnju, uključujući i srpske tenisere Đokovića, Tipsarevića i Troickog.

Zaira Nara

Lepa Zaira, inače argentinski top model, bila je verena sa urugvajskim fudbalerom Dijegom Forlanom, ali se par tokom 2011. godine rastao.

To je svakako iskoristio teniski as Huan Monako koji sada uživa igrajući tenis s obzirom na dodatni vetar sa tribina.

Bek Hjuit

Nekadašnji broj jedan svetskog tenisa sasvim sigurno ima jednu od najvatrenijih podrška sa tribina s obzirom na to da njegova supruga putuje svuda sa njim.

Nakon neočekivanog poraza od Dastina Brauna sa Jamajke Hjuit će svakako lečiti rane u naručju supruge.

Jelena Ristić

Mesto među prvih 10 svakako zauzima i devojka Novaka Đokovića sa kojom je u vezi još iz školskih dana. Nedavni Jelenin set fotografija u bikiniju jednostavno je potvrdio ono što skoro svi znaju - da je lepotica.

Sunčica Travica

Viktor Troicki se nalazi u odličnoj formi na ovogodišnjem Vimbldonu. Uspeo mje da se plasira do trećeg kola gde ga očekuje duel sa Južnim.

Međutim, gledajući njegovu devojku, inače poznatog modela, nema sumnje da će Troicki pronaći inspiraciju za plasman u narednu rundu

Kim Sers

Svakako domaća ''takmičarka'' s obzirom da je još od 2006. godine u vezi sa najboljim britanskim teniserom Endijem Marijem.

Redovno ga prati na skoro svim turnirima i pruža mu veliku podršku, pogotovo na Vimbldonu gde domaći navijači i te kako veruju u trijumf Marija.

Nikol Vajdišova

Lepotica i zver! Nekadašnja teniserka udata je za Čeha Radeka Štepaneka koji realno i nije neki lepotan. Vajdišova je 2007. godine bila u top 10 na VTA listi, ali je prilikom povlačenja 2010.godine pala na 177. mesto.

Mnogi su za to okriivili njen brak sa Stepanekom, ali lepa Vajdišova je i dalje uz svog supruga.

Biljana Tipsarević

Nažalost širokog auditorijuma muške populacije Janko je ispao već u prvom kolu tako da Biljanu nećemo gledati tokom turnira u Londonu.

Ali, na njegovu sreću Tipsa će sada imati mnogo više vremena da provodi sa suprugom sa kojom je u braku još od 2010. godine

Emili Šnajder

Mogao je Džejms Blejk malo više da se potrudi kako bi se duže zadržao na Vimbldonu. Ali nije sve izgubljeno za američkog tenisera s obzirom na to da se ne opterećuje rezultatima jer je uspeo da ''upeca'' sjajnu ribu.

Ester Satorova

Mnogo toga Tomašu Berdihu ide na ruku. ne samo da se nalazi u dobroj formi, kao i na sedmom mestu svetske rang liste, Čeh može da se pohvali i time da kući vodi i prelepi 20-godišnji top model.

Sara Foster

Neverovatno koliko je Tomi Has imao sreće prilikom muvanja ove poznate američke glumice koja se proslavila u seriji ''Beverli Hils''.

Par se venčao 2010. godine, a Nemac će se svim silama truditi kako bi na ovogodišnjem Vimbldonu impresionirao lepšu polovinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    29. jun 2013 | 14:56

    Od ovih ovde,jankova Biljana je najbolja. A ako možete nađite sliku devojke Fabija Fonjinija,ona je bez premca.

  • Sinisa Grgic

    29. jun 2013 | 18:45

    Ni ružniji muškaraca,ni ljepši žena na ATP touru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA