MIHA: Piksi je mogao u lice da mi kaže da smo ga razočarali!

Selektora Srbije pogodila je izjava trenera Nagoje da ga je reprezentacija Srbije razočarala nastupuma u kvalifikacijama za Brazil

  • 4

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović izrazio je nezadovoljstvo povodom izjave Dragana Stojkovića Piksija da su "orlovi" jedna od blakanskih reprezentacija koja je razočarala igrom u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu.

- Mogao je to da mi kaže u lice kad je bio u Staroj Pazovi. Tada je pričao nešto sasvim drugo. Moraćemo da razjasnimo kako je to brzo promenio mišljenje - rekao je Mihajlović za "Sport".

Selektor je najavio da će se u prijateljskom meču u avgustu od igranja oprostiti Dejan Stanković, koji će 103. put obući dres nacionalne selekcije i postati rekorder po broju nastupa.

- Zaslužio je da postane besmrtan. Rival će nam biti jedna selekcija iz top 10 na svetskoj rang-listi, biće to pravi spektakl - rekao je Mihajlović, ne želeći da otkrije o kome se radi, a pretpostavlja se da su potencijalni protivnici Argentina, Kolumbija i Ekvador.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA