ČOVEK OD GUME: Pogledajte koliko je Nole razgiban! (FOTO)

Najbolji teniser sveta u duelu sa Tomašom Berdihom demonstrirao svoju agilnost ali i veliku fleksibilnost ligamenata i mišića jer je bukvalno pravio špage po terenu

  • 0

Pobeda Novaka Đokovića nad Čehom Tomašom Berdihom u četvrtfinalu Vimbldona završena je sa 7:6, 6:4, 6:3, ali da je najbolji teniser sveta morao dodatno da se pomuči vidi se time što je više puta u toku duela bio prinuđen na razne špage, istezanja i skokove kako bi lopticu vratio u protivničko polje.

Đoković nije dozvoljavao lake poene Čehu.

Berdih je u ovaj meč ušao sa pozitivnim skorom na travi protiv Novaka pa je to možda bila dodatna motivacija srpskom teniseru da juri svaku loptu.

Na ovom Vimbldonu koji je poznat po rekordnim proklizavanjima i povredama srpski teniser za sada prolazi bez pehova, ali ovakve bravure teraju navijače na zabrinutost.

Iskustvo i želja za pobedom su ipak presudili u ovom meču pa će Djoković potpuno zdrav ući u polufinalni duel protiv Argentinca Huana Martina del Potra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA