Đoković protiv Majera kreće u odbranu Montreala!

Prvi reket sveta odmeriće snagu sa nemačkim teniserom u okviru drugog kola Rodžers kupa. Mogući protivnik u trećem kolu jeste Janko Tipsarević

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković u pohodu ka odbrani titule na Rodžers kupu u Montrealu startovaće duelom protiv Nemca Florijana Majera, koji je u prvom kolu bio bolji od Australijanca Bernarda Tomića sa 2:1 u setovima − 5:7, 6:3, 6:3.

Majer zauzima 50. mesto na ATP listi, a sva četiri dosadašnja međusobna okršaja pripala su srpskom teniseru, poslednji na ovogodišnjem Vimbldonu. Naredni je na programu u utorak ili sredu.

Ðoković brani titulu i 1.000 ATP bodova na turniru, koji je osvajao tri puta (2007, 2011, 2012), a kao prvi nosilac slobodan je bio u prvom kolu.

Potencijalni rivali svetskog broja jedan u trećem kolu su Janko Tipsarević i Jarko Nijeminen, u četvrtfinalu Rišar Gaske i Kei Nišikori, a u polufinalu Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka i Jerži Janovic.

Masters turnir Rodžers kup igra se za ukupan nagradni fond od 2,88 miliona dolara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA