AFRO NOLE: Đoković sa novom frizurom (VIDEO)

Srpski teniser još jednom oduševio publiku u Montrealu, a ovoga puta je stavio afro-periku i počeo da igra sa maskotom turnira Rodžers kup

  • 7

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobeđuje, ali se i odlično zabavlja na Rodžers kupu u Montrealu. Srpski teniser je eliminisao Denisa Istjomina sa 2:1 u setovima, ali je uz tenisko umeće ponovo pokazao i talenat za igru.

Ovoga puta Đoković je posle pobede nad Istjominom stavio periku s afro-frizurom i đuskao je sa maskotom turnira, kao i sa volonterima koji rade na turniru.

Izgleda da je naš igrač uspostavio novu tradiciju, a to je da posle svake pobede na ovom turniru odigra trijumfalni ples.

Posle meča Novak je objasnio zašto je izgubio set.

- On je bolje odigrao prvu polovinu meča. Pokušavao sam da nađem ritam i na tom putu pravio veliki broj grešaka. On je igrao zaista sjajno i konstatno vršio pritisak. Morao sam da se borim do poslednjeg poena, srećan sam što sam pobedio- rekao je Ðoković posle meča.

Istjomin zauzima 66. mesto na ATP listi i Ðokovićev je vršnjak. Sledeći Ðokovićev protivnik, u četvrtfinalu, je Rišar Gaske iz Francuske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA