BEKRIĆ: Kažu mi da je bila ludnica u Srbiji zbog moje trke!

Trčao sam za sebe i svoju zemlju. Tek ću da uživam u onome što sam napravio, poručuje srpski atletičar iz Moskve

  • 5

Osvajač bronzane medalje u trci na 400 metara prepone na prvenstvu sveta u Moskvi Emir Bekrić rekao je da još nije svestan uspeha koji je postigao i da je u finalu trčao ne samo za sebe, već celu Srbiju.

Pogledajte foto-galeriju s Emirovog prijema kod ambasadora Srbije u Moskvi!

- Još nisam svestan šta sam uradio. To je ono što me raduje, jer ću tek da uživam u svakom trenutku koji sledi. Kažu mi ljudi da je juče bila ''ludnica'' u Srbiji. Nisam sumnjao da mogu da istrčim još bolje nego u polufinalu. Trčao sam ne samo za sebe, već za celu Srbiju - rekao je Bekrić dan posle finalne trke.

S rezultatom 48,05 sekundi, što je novi državni rekord, 22-godišnji atletčar iznenadio je celokupnu sportsku javnost, rivale...

- Osećam se fenomenalno, skoro da nisam spavao. Bili smo na stadionu, gledali smo Tatjanu Jelaču u kvalifikacijama u bacanju koplja. Potpuno smo poludeli, ''gazimo'' jedan za drugim. Čekali smo medalju 30 godina i onda uzmemo dve. Ne može da se poželi više - dodao je Bekrić.

Ceremonija dodele medalja na 400 metara prepone biće održana danas od 16.10 sati po srednjoevropskom vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA