Pronađena Lola, pekinezer Emira Bekrića! (VIDEO)

Posle 17 sati neizvesnosti komšije pronašle nestalu kucu i vratili je porodici osvajača medalje za Srbiju na SP u Moskvi

  • 3

Priča sa nestalim psom Emira Bekrića, pekinezerom Lolom, dobila je srećan epilog. Posle 17 sati neizvesnosti pas je pronađen.

Devojčica Mina iz komšiluka Bekrićevih pronašla je Lolu kod ušća i u pratnji majke Jelene vratila je psa vlasnicima, na veliku radost porodice osvajača bronzane medalje za Srbiju u trci na 400 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u atletici u Moskvi.

- Evo vašeg ljubimca, našla sam ga kod ušća i i drago mi je što vam ga vraćam - rekla je devojčica, a zabeležili su reporteri tabloida Alo!

Samo malo kasnije iz šetnje se vratila Emirova majka Mirjana i vrisnula od sreće kada je videla Lolu.

- Celu noć nismo spavali, što zbog šoka koji nam je priredio Emir, što zbog Lolinog nestanka. Imamo je pet godina i nikad nije pobegla. Za sve je kriva crna mačka iz komšiluka. Lola je stalno na povocu, dok mačka sedi na stolici u dvorištu i čika je. Lola je poletela za njom, a na kraju nismo uspeli da je nađemo, pa je prenoćila kod kuće - rekao je Atif Bekrić, ponosni otac našeg atletskog asa.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA