NI MESI, NI RONALDO: Riberi najbolji evopski igrač godine!

Fudbaler Bajerna jedan je od najzaslužnijih za osvajanje trostruke krune, a nagradu mu je uručio predsednik UEFA Mišel Platini

  • 7

Posle žreba za Ligu šampiona, u Monaku je dodeljenja nagrada fudbaleru minhenskog Bajerna Franku Riberiju, koji je proglašen za evropskog igrača godine u izboru UEFA.

Reprezentativac Francuske igrao je sjajno prošle sezone i u velikoj meri pomogao Bajernu da osvoji trostruku krunu, prvenstvo i kup Nemačke i trofej Lige šampiona.

- Zahvaljujem na priznanju i delim ga sa klupskim kolegama, koji su doprineli da osvojim nagradu - izjavio je Riberi na ceremoniji u Monaku, koji je i sam govorio da zaslužuje nagradu.

Osim Riberija, u užem izboru za nagradu bili su fudbaleri Barselone i madridskog Reala, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

Trofej za najboljeg evropskog igrača u prošloj sezoni Riberiju je uručio predsednik UEFA Mišel Platini.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zum

    29. avgust 2013 | 19:28

    Odvratan je,posebno jer se pravi da je veći musliman od pravih muslimana.

  • kengur

    29. avgust 2013 | 21:00

    Covek je pre svega dobio priznanje za svoju igru a ne zato sto je ili nije ovaj ili onaj. Ne mogu da verujem da i na sportskim diskusijama prvo se ocenjuju vera i nacijonalnost pa tek onda sportski uspeh.

  • ante

    29. avgust 2013 | 22:29

    Zivim u minhenu i Po meni nije ni blizu messija ili ronalda!!!!! Prljav igrac i uvjek na granici sa crveni!!!! Sreca mu da je u bayernu pa sudije toleriraju to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA