Tole odlazi sa čela FSS, ali ostavlja nam Mihu?!

Prvi čovek srpskog fudbala želi da ponudi nastavak saradnje selektoru Siniši Mihajloviću, iako je najavio da se povlači sa položaja na kraju jesenjeg dela prvenstva

  • 21

Iako je nedavno najavio da će se povući sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić ne odustaje od kadrovanja. Odlazeći prvi čovek srpskog fudbala namerava da ponudi produžetak ugovora selektoru Siniši Mihajloviću, uprkos neuspehu u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Brazilu, piše Sport.

- Razgovaraćemo sa Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Uradićemo analizu pređenog puta, čuti, naravno, i njegovo mišljenje. U ovom trenutku veoma smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak saradnje do EP 2016. u Francuskoj - izjavio je Karadžić.

Predsednik FSS smatra da je selektor uradio dosta toga dobrog i da podmlađena ekipa može mnogo u budućnosti i izgleda ne vidi ništa sporno u tome da odlučuje o tako važnoj stvari iako bi krajem godine neko drugi trebalo da dođe na njegovo mesto.

- Javnost je bila za Mihajlovićev dolazak na kormilo reprezentacije, ali shodno našem mentalitetu koji priznaje samo sve i odmah, došlo je do osuda i kritika, pre svega zbog toga što je izostao rezultat - ocenio je Karadžić, a onda izneo svoje viđenje:

- Mišljenja smo da je Mihajlović uradio dobru stvar, nacionalnom timu podario mnogo novih imena koja su nam garant da ćemo u narednim kvalifikacionim ciklusima lakše pronalaziti put do završnice velikih takmičenja. Pa, Belgiji je trebalo mnogo više vremena kako bi danas bila na dobrom glasu, a veliki broj priznatih stručnjaka danas Mihajlovićevom timu predviđa dane koje bi poželeo svaki nacionalni savez.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kide

    9. septembar 2013 | 00:16

    Tole lopove

  • Alex cirkivich

    8. septembar 2013 | 23:57

    Miha I treba da ostane napravip je konacno igru I reirezentaciju! Sve podrske is daleke amerike!

  • rankovic

    9. septembar 2013 | 01:35

    Samo se u Srbiji neuspesi nagradjuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA