OBRADOVIĆ: Idemo kod Viktora da slavimo!

- Ovi momci su sjajni, imaju ogrmonu želju da igraju za Srbiju i žele da na najbolji način predstavljaju svoju zemlju - rekao je Obradović

  • 2

Srpski teniser Janko Tipsarević posle plasmana Srbije u finale Dejvis kupa, izjavio je da je trijumf nad Vasekom Pospišilom jedan od najvećih trenutaka u njegovoj profesionalnoj karijeri.

 

- Ovo je jedan od najvećih trenutaka u mojoj profesionalnoj karijeri, moram da se zahvalim saigračima, ali i publici. Nadam se da se vidimo na kraju godine protiv Čeha u finalu. Ostavrio sam jako bitnu pobedu, ne smemo da zaboravimo da je Novak ''počistio'' Raonića, iako je bio pod velikim prtiskom - rekao je Tipsarević posle meča.

 

Srbija će u drugom finalu Dejvis kupa, koji je na programu od 15. do 17. novembra u Beogradu, igrati sa Češkom, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Argentine.

 

- Češka je težak protivnik, imaju Tomaša Berdiha, koji je u vrhu tenisa poslednjih nekoliko godina, međutim i mi imamo Novaka, Nenada, a nadam se da će se i Viktor vratiti u tim, ovo je pobeda za njega - dodao je Tipsarević.

 

 

Selektor Srbije Bogdan Obradović čestitao je momcima na velikom uspehu.

 

- Bilo je teško, ponovo smo gubili 2:1 posle drugog dana takmičenja, Novak je bio sjajan, Tipsarević takođe, oba meča smo dobili sa po 3:0 što je fenomenalan rezultat, nije moglo bolje. Ovi momci su sjajni, imaju ogrmonu želju da igraju za Srbiju i žele da na najbolji način predstavljaju svoju zemlju. - rekao je Obradović i dodao.

 

- Iako Viktor nije mogao da bude sa nama on je za nas deo tima. Sad niko ne može da ga spreči da zajedno slavimo, a obećao je da će organizovati proslavu - zaključio je Obradović.

 

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojanka

    15. septembar 2013 | 20:56

    Naj bolji ste nema sta. ponosni smo na vas dobri nasi momci

  • ДАШОНИ

    15. septembar 2013 | 21:17

    Ух" ОСЕДИО САМ НА КРАЈУ , АЛИ СЛАВА БОГУ """ ПОБЕДАААААААА СРБИЈААААААААААА ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA