DUDA: Slomio nas pritisak, moramo da se oporavimo što pre! (VIDEO)

Selektor Srbije istakao nezadovoljstvo posle ubedljivog poraza od selekcije Slovenije, ali naglasio da ovom mladom timu treba podrška da završi započeti posao

  • 1

Košarkaška reprezentaciji Srbije doživela je debakl protiv selekcije Slovenije (92:74) u meču za peto mesto na EP čime je propuštena prva prilika da se srpski košarkaši nađu na spisku putnika za Svetsko prvenstvo u Španiji.

Selektor ''orlova'' Dušan Ivković bio je vidno nezadovoljan posle ubedljivog poraza protiv domaćina, ali je istakao da naš tim mora da se izdigne.

- Zaslužena pobeda Slovenije. Naš tim nije bio spreman. Izgubili smo u prvom poluvremenu, bili smo bez kontrole, koncentracije primili smo dosta kontranapada. Igrali smo pod pritiskom da možemo da se već sada kvalifikujemo na SP protiv dobre ekipe Slovenije.

- Igrali smo bez reakcije sa dosta lošom organizacijom, ali to vam je kao da smo mi igrali u prvoj brzini protiv nekoga ko igra u četvrtoj - objasnio je selektor Srbije, i dodao:

- U drugom poluvremenu je bilo bolje, ali kada gubite sa 20 razlike, teško se vratiti. Imamo dva dana da se oporavimo i pripremimo za sledeći meč - rekao je selektor Srbije.

Sličnog mišljenja bio je i Stefan Marković, koji je, iako povređen, pokušao da pomogne saigračima.

- Još jedna loša utakmica za nas. Počeli smo loše i nismo mogli da se oporavimo. Imamo još jedan meč i moramo da ga pobedimo - kategoričan je bio Marković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бојке Кум

    19. septembar 2013 | 17:21

    За све момке на паркету, за најбољи спорт на свету, за Србију нашу мајку остваримо ову бајку. До победе нек' се пева српска песма, српски стих, само храбро и без страха јер бољи смо од свих њих!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA