IVKOVIĆ: Ceo naš rad stao je u meč sa Italijom! (VIDEO)

- Siguran sam da posle dve slabe utakmice dočekujemo utakmicu koja je kruna rada ove ekipe od početka leta i siguran sam da ćemo mnogo bolje ući u meč i odigrati - kaže selektor Srbije

  • 3

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković očekuje da "orlovi" posle dva katastrofalna izdanja na Evrobasketu pokažu konačno dobru igru protiv Italije i plasiraju se na Svetsko prvenstvo.

Ivković dodaje da je ceo rad ove ekipe od 8. jula, kada su se okupili, stao u tu jednu utakmicu.

- Igramo utakmicu koja rešava sve, naša treća meč lopta. Italijanski tim igra dobru košarku. Igra dobro, kontrolisano se bore do poslednjeg  trenutka.

- Siguran sam da posle dve slabe utakmice, očigledno pod pritiskom, dočekujemo utakmicu koja je kruna rada ove ekipe od početka leta - rekao je Ivković.

On je zatim objasnio koji su kvaliteti protivnika i kako treba da igra naša reprezentacija

- Sigurno da je njihov najveći kvalitet bekovska linija, inferiorniji su na centraskim pozicijma. Odlikuje ih prodor, pas igra i mi moramo da iskontrolišemo igru jedan na jedan.

- Očigledno je da smo jači na centrima, ali u svakom slučaju baziraćemo se na sitne detalje, jer oni igraju usko odbranu, pa će naši igrači šutirati sa punim poverenjem na ovom meču - rekao je Ivković.

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije Dragutin Stojmenović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lvan

    21. septembar 2013 | 00:41

    Neso, posto vidim da si veliki strucnjik, savetujem ti da igras neki menadzer na kompu. Duda je kralj, ovo je nas mentalitet, tako da.... A imali smo najbolje prethodnih godina, pa sta....

  • Nešo

    20. septembar 2013 | 22:33

    Dobri moj Dudo omatuhijo si ti i to dobro kad ti nije jasno da sa ekipom koju si oformio ti je domet tu gde i jesi . Italijani ce nas takodje razvaliti i necemo se plasirati na svetsko . Da imas autoriteta igrali bi ti najbolji a ne ova saka jada , cast maksimalno cetvorici .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA