RAT U PARTIZANU: Đurić poslao huligane da prete Nađu?

Sportski direktor Partizana prijavio je policiji da je nekoliko nepoznatih mladića upalo na njegov sastanak sa gensekom kluba Darkom Gruborom

  • 5

Sportski direktor Partizana Albert Nađ tražio je pre nekoliko dana prijem u kabinetu ministra policije zbog upada nepoznatih momaka na sastanak s generalnim sekretarom kluba Darkom Gruborom, jer sumnja da ih je poslao predsednik Dragan Đurić.

- Nađ je bio u policiji. Izjavio je da mu je Grubor najpre uvijeno "zapretio" da bi određeni mangupi mogli da naprave problem. Usledio je sastanak Nađa i Grubora na koji su, kako Nađ tvrdi, zaista upali neki mladići, zbog čega je on odmah napustio kancelariju.

- Ko su mladići koji su upali na sastanak nije nam poznato, jer Nađ tvrdi da ih ne poznaje i da ne zna da li su u pitanju navijači - navodi izvor dnevnog lista "Blic" u MUP-u.

- Nije bilo nikakvog incidenta i hteo je samo da još neko sazna šta se dogodilo. Nađ veruje da mladići nisu upali sami na sastanak, već da su to sigurno učinili na nečiji nagovor, možda i predsednika Dragana Đurića - dodaje izvor lista "Blic".

Sportski direktor je hteo da se obrati i članovima Upravnog odbora i pojasni im kakva je situacija u klubu i s kakvim ljudima sede za istim stolom. Nađ je tražio da se pozove zapisničar i da se svaka izgovorena reč zabeleži, ali je to, prema saznanjima "Blica", osujetio predsednik Đurić.

Sukob između Nađa i Đurića se desio u avgustu kada je Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu, čemu se sportski direktor žestoko usprotivio. Predsednik Partizana je u prvom pojavljivanju u elektronskim medijima posle pet godina objasnio da je Mitrović prodat najviše zbog pritiska igračevih roditelja i menadžera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tole

    26. septembar 2013 | 11:06

    najbolje i za nas i za vas da se svi poubijate i cao.I vi cete se tako spasiti zatvora a i mi muka koji nanositi nama i nasem Partizanu

  • Oto Fon Schtuka

    26. septembar 2013 | 12:34

    Jos jedan sportski direktor koji se mesa u svoj posao, pa to smeta mafiji. Zasluzuje punu podrsku svih partizanovaca. Moramo da isteramo mafiju iz kluba pre nego sto ugasi klub.

  • Milan

    26. septembar 2013 | 14:52

    Za Nadja znam da se bavio fudbalom a ko je ovaj Djuric,taksista,krojac...sve u aps

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA