SERIJA A: Sampdorija i Inter prekinuli niz Atalante i Verone!

Inter je prekinuo niz Verone od tri uzastopne pobede, dok je indentičnu stvar Sampdorija priredila Atalanti savladavši je sa minimalnih 1:0

  • 0

Odigrana su premijerna dva meča u okviru devetog kola italijanske Serije A, Sampdorija je prekinula pobednički niz Atalante savladavši je sa 1:o, dok je Inter na "Meaci" bio bolji od Verone sa 4:2.

 

Bio je to meč pun grubosti na stadionu "Luiđi Feraris" u Đenovi, gde je viđeno čak šest žutih kartona, četiri za domaćina i dva za fudbalere gostujuće ekipe. Atalanti je ovo bio prvi poraz posle tri uzastopna trijumfa, dok je Sampdorija vezala drugu pobedu posle remija i dva poraza u poslednjih pet mečeva. Jedini gol na meču postigao je Škodran Mustafi u 57. minutu.

 

Trener gostiju Mandorlini ni ovoga puta nije odustao od svoje zamisli i napadačke igre svojih izabranika, a deluje da drugačije i ne može jer žuti iz Verone u svom sastavu imaju četiri Brazilca koji su se i na ovom meču našli u startnoj postavi.

 

 

Pokušali su "nero - azuri" da slome goste koji bez obzira na konstatntan deficit nikada ne odustaju, na kraju su uspeli da im spakuju četiri komada, ali ni gosti nisu bili bez reči i odgovorili su im u dva navrata. Posebno interesantnu partiju imao je Luka toni, koji ne prestaje da zadivljuje na svojoj poziciji polušpica, pa je tako i ovga puta upisao dve asistencije.

 

Srpski internacionalac Zdravko Kuzmanović zamenio je strelca Kambiasa u 63. minutu, ali je tada njegov zadatak bio samo da što više smiri igru na sredini terena i ne dozvoli izuzetno upornim gostima da susret dovedu u rezultatsku neizvesnost.

 

Serija A, 9. kolo:

 

Subota:

 

Samptodorija - Atalanta 1:0

(Mustafi 57)

 

Inter - Verona 4:2

(Džonatan 9, Palasio 12, Kambiaso 38, Rolando 56 - Martino 32, Romulo 71)

 

Nedelja:

 

Napoli - Torino 13:30

 

Bolonja - Livorno 16:00

 

Katanija - Sasulo 16:00

 

Kjevo - Fjorentina 16:00

 

Juventus - Đenova 16:00

 

Parma - Milan 16:00

 

Udineze - Roma 16:00

 

Lacio - Kaljari 21:45

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA