SAVIĆ: Otežali smo sebi zadatak protiv Pro Reka!

- Šteta je što smo iz jedne bezvezne situacije primili deveti gol. Ostaje nam da se borimo do kraja - najavio je trener vaterpolista Crvene zvezde posle poraza od italijanske ekipe u kvalifikacijama za Ligu šampiona

  • 1

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić smatra da je njegova ekipa u utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pro Reka napravila grešku u završnici zbog koje je izgubila i stoga učnilia zadatak plasmana težim.

- U prvih 16 minuta bili smo veoma dobri, izjednačeni sa domaćom ekipom. Ipak, u trećoj deonici je usledio pad koji je Reko znao da iskoristi. Za razliku od nas, koristili su brojčanu prednost u bazenu, imali i peterce, što se odrazilo na rezultat i njihovo vođstvo od tri gola. U poslednjoj četvrtini smo ponovo bili na nivou, igralo se žestoko. Šteta je što smo iz jedne bezvezne situacije primili deveti gol i zadatak pred revanš učinili težim. Ostaje nam da se borimo do kraja - rekao je Dejan Savić u izjavi za "Žurnal".

Revanš je 9. novembra na beogradskom Tašmajdanu, a bolji iz ovog dvomeča igraće u A grupi Lige šampiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA