Ana poklonila pobedu Vesnini!

Srpska teniserka u trećem setu ispustila veliku prednost, a onda potpuno posustala u taj-brejku i otišla u poraz 4:6, 6:3, 6:7 (1:7), ali nastavlja takmičenje u polufinalu

  • 1

Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je od Ruskinje Jelene Vesnine sa 2:1 u setovima - 4:6, 6:3, 6:7 (1:7) u trećem, poslednjem kolu B grupe WTA "turnira šampionki" u Sofiji.

Ivanovićeva je ranije obezbedila plasman u polufinale, a konačan poredak u B grupi biće poznat nakon preostalog duela između Australijanke Samante Stosur i Bugarke Cvetane Pironkove.

Ivanovićeva je u trećem setu imala dva brejka prednosti i vođstvo 5:2, da bi zatim Ruskinji prepustila četiri gema zaredom, a onda uspešnim servis gemom stigla do taj-brejka. Vesnina je, međutim, potpuno dominirala u taj-brejku (7:1) i tako uspešno okončala meč posle sat i 54 minuta.

Prvo mesto u A grupi obezbedila je Rumunka Simona Halep, dok u preostalom meču kasnijeigraju Ruskinja Anastasja Pavljučenkova i Francuskinja Aliz Korne.

Turnir u Sofiji igra se za nagradni fond od 750.000 dolara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bfc

    2. novembar 2013 | 07:00

    а саб моше да се "пегла"колко јој воља.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA