RAŠOVIĆ: I dalje smo prvi! Siguran sam da ćemo tu i ostati!

Trener Partizana istakao da njegov tim i dalje ima bod prednosti kao i da među njegovim igračima nije bilo raspoloženih pojedinaca

  • 7

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde u 145. večitom derbiju rezultatom 1:0 posle autogola Milana Obradovića, a trener ''crno-belih'' Vuk Rašović smrknutog lica pojavio se pred novinarima na konferenciji.

- Nije lako izgubiti na ovaj način. Šokantno je delovao gol za nas, u drugom poluvremenu smo imali više šansi, ali nismo imali raspoloženog pojedinca. Derbi nije bio na nivou, a mi smo bili izrazito nervozni. Slabost Zvezdine odbrane nije došla do izražaja jer su čitavo drugo poluvreme igrali usko na svojoj polovini. - rekao je Rašović.

Trener Partizana se osvrnuo i na odluku da meč sa klupe počnu Saša Ilić i Erik Đemba Đemba.

- Naša odluka je bila da Gulan i Marković počnu meč jer su odigrali dobro u Nišu. Pokušali smo sa izmenama posle da osvežimo tim, ali nam nije išlo. Šok terapija je potrebna, ali smo i dalje prvi u prvenstvu i siguran sam da ćemo tu i ostati - istakao je Rašović, koji se osvrnuo i na prekid meča početkom drugog dela:

- Ne bih da komentarišem to. Moj posao je da se bavim sportskim sektorom, a ima ko je zadužen za to.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    2. novembar 2013 | 21:16

    Sram te bilo,mars iz partizana...

  • Dejan

    2. novembar 2013 | 23:00

    Svaka njima cast izgubili jesu al guraju klince..mi smo danas pobedili teleoptik koji ce opet da proda Zivkovica za 10m a mi kako cemo da platimo milijasha samo Boga pitaj dok nam ozegovica trenira chuka a vukan igra protiv vrbasa...

  • INeedMoney

    2. novembar 2013 | 21:27

    Da imaš obraza podneo bi ostavku. Marš sa klupe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA