Sampdorija i Lacio hoće Mihajlovića za trenera!

Deliju Rosiju i Vladimiru Petkoviću su po svemu sudeći odbrojani dani na klupama ekipe iz Đenove odnosno Rima, a italijanski mediji spekulišu da bi nekog od njih dvojice trebalo da zameni naš selektor

  • 2

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović mogao bi da preuzme Sampdoriju ili Lacio, prenose italijanski mediji.

Konkretno, list "Gazeta delo Sport" navodi da bi aktuleni trener Delio Rosi trebalo da dobije otkaz ukoliko u nedelju izgubi od Fiorentine, a osim Mihajlovića se za naslednika na klupi spominje i Zdenjak Zeman. Navodno, predsednik kluba iz Đenove Eduardo Garone "lobira" za srpskog trenera, koji bi bio najbolje rešenje za ekipu koja je za 11 kola prikupila devet bodova.

Ni u Rimu nisu zadovoljni trenerom. Vladimir Petković bi vrlo lako mogao da ostane bez posla zbog promenljivih partija koje Lacio pruža, pa su italijanski novinari imenovali našeg selektora za kandidata za klupu "nebesko plavih".

Mihajlović je nastupao kao igrač za Sampdoriju od 1994. do 1998. godine, u čijem je dresu odigrao 110 utakmica i postigao 12 golova. Nakon toga je u Laciju proveo šest godina, gde je za 126 utakmica ostavio dubok trag i postigao 20 golova.

Posle novembarskih mečeva reprezentacije bi trebalo da usledi i Mihajlovićeva odluka da li ostaje na kormilu reprezentacije, što je prema proceni italijanskih medija, najveća prepreka za njegovo preuzimanje klupe navedenih klubova iz Serije A.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA