Italijani već preselili Mihajlovića u Sampdoriju!

Kako sada stvari stoje, mečevi protiv Rusije i novinarske selekcije biće poslednji aktuelnom selektoru na klupi ''orlova''

  • 0

Sat polako otkucava, dan za danom prolazi i približava se kraj novembra, kada selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Siniši Mihajloviću ističe ugovor sa nacionalnim timom. Nikome još nije poznato šta će se posle toga desiti, ali kako sada stvari stoje, izgleda da će mečevi protiv Rusije i novinarske selekcije biti poslednji koje će Miha voditi s klupe, s obzirom na to da je već jednom nogom u Sampdoriji.

Međutim, iako su italijanski mediji već preselili Mihajlovića u klub gde je ostavio dubok trag kao igrač, aktuelni selektor je dao umerene izjave povodom odlaska sa kormila reprezentacije.

- Ne želim da pričam o Sampdoriji. Moj ugovor ističe na kraju meseca, a ja još čekam signal iz FSS-a. Videćemo na kraju šta će se desiti - istakao je Mihajlović, i dodao:

- Nije korektno da razgovaram o Sampdoriji, ali i Laciju, jer ti klubovi i dalje imaju svoje trenere, a ja sam i dalje selektor Srbije.

Ako je verovati medijima na Apeninima, treneru Đenovljana Deliju Rosiju - dani su odbrojani, pogotovo posle poraza od Fiorentine i pada u opasnu zonu, što znači da su Sampi potrebne korenite promene.

Mihajlović je svakako prva opcija, a ukoliko srpski selektor ostane na klupi ''orlova'', italijanski prvoligaš će se okrenuti nekadašnjem strategu Crvene zvezde Zdenjeku Zemanu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA