VOJA STANKOVIĆ: Nekad i ja pogrešim!

Štoper "crno-belih" smatra da je tim slabiji nego prethodnih godina, ali je ekipa prva na tabeli i ima sve u svojim rukama

  • 2

Fudbaleri Partizana lideri su Jelen Superlige posle 12. kola, ali je ekipa iz Humske posle poraza u derbiju teško došla do tri boda protiv Donjeg Srema na svom stadionu.

Defanzivac "crno-belih" Vojislav Stanković smatra da ekipa dobro radi na treninzima i da ne zna razlog za slabe igre.

- Niko nije očekivao od Partizana da loše igra, jer smo šest godina uzastopno šampioni. Posle ispadanja iz Evrope promenljivo igramo i u prvenstvu. Možda imamo slabiji tim nego prošlih sezona, ali smo ponovo prvi na tabeli - rekao je Stanković.

Štoper "crno-belih" igrač je kojem trener Vuk Rašović u poslednje vreme ukazuje dosta poverenja, a na meču sa Donjim Sremom, Stanković je bio krivac za gol gostiju, ali je uspeo da zatrese mrežu gostiju, čime je najavio preokret "crno-belih".

- Nekada i ja pogrešim. Ipak, imao sam sreću da postignem gol u drugom poluvremenu, koji će mi dosta značiti na psihološkom planu. Uspeli smo kod kuće da osvojimo tri boda, što je najvažnije. Očekujem da do kraja jesenjeg dela osvojimo maksimalan broj bodova i plasiramo se u polufinale kupa - zaklučio je Stanković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    13. novembar 2013 | 20:05

    Ma ti stalno gresis. Odlazi više i greši u drugom klubu. POVEDI I RAŠOVIĆA

  • Mile

    13. novembar 2013 | 17:57

    Hahahaha...au čoveče kako me nasmeja...ali jednom haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA