MIHA PRODAJE ISTU PRIČU: Navijači Sampdorije, zajedno možemo do cilja!

Doskorašnji selektor Srbije obratio se putem društvenih mreža navijačima ekipe iz Đenove sa istom pričom kao i kada je dolazio na mesto trenera nacionalnog tima

  • 6

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da jedva čeka da sedne na klupu Sampdorije i poručio navijačima da je ubeđen da će klub obezbediti opstanak u Seriji A.

 

- Izvinjavam se svima što nisam mogao da odgovaram na lepe poruke koje ste mi slali. Od sutra počinjemo novo iskustvo. Znam šta ovaj dres znači svima u klubu i ubeđen sam da ćemo zajedno ostvariti cilj. Napred Sampdorija - napisao je Mihajlović na Fejsbuku, a prenose italijanski mediji.

 

Sampdorija će u četvrtak u Ðenovi održati konferenciju za novinare na kojoj će Mihajlović biti predstavljen kao novi trener ekipe.

 

Zanimljivo je da je Mihajlović slično pričao i kada je došao na mesto selektora, jer je i tada rekao da samo uz podršku cele zemlje i svih navijača Srbija može na Mundijal.

 

 

Mihajlović je od 1994. do 1998. godine nosio dres Sampdorije, dok je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu.

 

Posle 12 odigranih kola Sampdorija se nalazi na 18. mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    20. novembar 2013 | 17:33

    Ma neka je on samo otisao , daleko mu bila kuca . Sad nek hebaje malo Italijane , shvatice oni ubrzo kakvu su budalu doveli ...

  • Draža Mihajlovič

    20. novembar 2013 | 19:56

    Joj ljudi nisu ni svesni šta će ih snaći.

  • coa

    20. novembar 2013 | 20:43

    Samo idi odavde i neveacaj se nikada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA