LŠ: Radnički debitovao pobedom protiv Galate, Partizan pao u Breši!

Vaterpolo klub Radnički ostvario istorijsku pobedu nad Galatasarajem u Turskoj 11:7, dok su "crno-beli" poraženi od italijanske Breše sa 11:6

  • 1

Srpski klubovi u prvom kolu Lige Šampiona ostvarili su polovičan učinak. Ekipa Radničkog iz Kragujevca na svom debiju u najelitnijem takmičenju zabeležila je istorijsku prvu pobedu na vrućem gostovanju Galatasaraju rezultatom 11-7 (4-4, 2-0, 4-1, 1-1), dok su vaterpolisti Partizana poraženi u Italije od ekipe Breše rezultatom 11-6 (2-3, 2-1, 4-1, 3-1).

Vaterpolisti Radničkog napravili su veliki podvig u Turskoj. Kragujevčani su ostvarili veliku pobedu, a utakmica je rešena u drugoj i trećoj četvrtini, kada je srpska ekipa uspela da napravi ozbiljniju prednost. U poslednjem periodu utakmice, Radnički je rutinski priveo utakmicu kraju. Najefikasniji u ekipi Dejana Jovovića bili su Filip Filipović i Boris Zloković.

Izabranici Vladimira Vujasinovića nisu uspeli da dođu do pobede na startu Lige Šampiona. "Crno-beli" su se dobro držali tokom prvog poluvremena, ali je mlada ekipa Partizana poklekla u nastavku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA