Partizan i protiv Voždovca bez publike!

Voždovčani kažnjeni zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Novog Pazara, pa će srpski šampion drugo kolo zaredom igrati pred praznim tribinama

  • 2

Posle meča bez gledalaca u Humskoj kada su savladali Donji Srem, fudbaleri Partizana gostovaće i Voždovcu pred praznim tribinama, objavio je "Sportski žurnal". Voždovac je kažnjen zvog ponašanja navijača na utakmici protiv Novog Pazara u 11. kolu, tako da će šampion Srbije, najverovatnije, odigrati tri uzastopna susreta bez publike.

Podsetimo, "crno-beli" su kažnjeni suspenzijom stadiona od dva meča, zbog nereda njihovih navijača u 145. "večitom" derbiju. Protiv Donjeg Srema odradili su prvi, sva je prilika da će, uprkos žalbi, morati i drugi, kada u 14. kolu dočekaju Spartak u Humskoj. Igrom sudbine, između ta dva meča upao je susret sa Voždovcem.

Iako je prvobitno odlučeno da Voždovac ugosti Partizan na stadionu Obilića iz bezbednosnih razloga, pošto neće biti gledalaca činilo se da bi Voždovčani mogli ipak da organizuju meč na svom novom stadionu na vrhu tužnog centra, ali to je odbijeno.

- Pitali smo Zajednicu da li možemo da ugostimo Partizan u našem objektu, kada već ne dolaze navijači, međutim, čuo sam se sa Vladom Bulatovićem i preneo mi je da moramo da igramo sa crno-belima na Vračaru. Odluka je doneta posle konsultacija sa policijom, na osnovu njihovih bezbednosnih procena - izjavio je sportski direktor Voždovca Zoran Perić za Sportal.rs.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SIKTER

    21. novembar 2013 | 12:51

    Auuuu dokle se ovo ide ne bi li zvezda postala sampion. Ovo je i osveta sto je Vozdovac pobedio zvezdu. A sto se tice Partizana, na svaki nacin pokusavaju da ga destabiliziju. SRAMOTAAAAAAAA!!!!!!!

  • saša

    21. novembar 2013 | 13:33

    A kada je to on igrao pred publikom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA