Deki Stanković u društvu Mihine supruge gledao Sampdoriju (FOTO)

Legenda po broju odigranih mečeva za nacionalni tim došao da podrži debi Siniše Mihajlovića na klupi Sampdorije

  • 2

Nije bilo lako Dejanu Stankoviću tokom meča između Sampdorije i Lacija! S jedne strane je bio klub u kojem je stekao svoju slavu na ''čizmi'', a s druge tim koji je nedavno preuzeo bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i njegov veliki prijatelj Siniša Mihajlović.

Upravo sa Mihinom suprugom, italijankom Adrijanom, Stanković je sa tribina verovatno bodrio prijatelja i Sampdoriju koja je vodila sve do 94. minuta kada je Lorik Cana doneo bod ''lacijalima'' i rastužio bivšeg selektora ''orlova''.

- Pokazali smo kako se igra za ovaj dres. Bio bih srećan, čak i da smo izgubili jer smo pokazali karakter, iako smo samo tri dana zajedno. Nema potrebe da brinemo, sa ovakvom igrom i pristupom utakmicama možemo samo da napredujemo i ostvarimo velike stvari. Zadovoljan sam onim što smo danas pokazali protiv Lacija - rekao je Mihajlović za italijanske medije, a potom se osvrnuo i na svoje ''navijače'':

- Dejan je bio ovde jer je želeo da mi pruži podršku. On će sigurno biti zaposlen u fudbalu u budućnosti, ali ne kao selektor jer jednostavno nema taj karakter u sebi. To nije mana, već vrlina.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • тамо неки

    25. novembar 2013 | 12:15

    Жена му је боља од сораје

  • T

    25. novembar 2013 | 02:16

    "To nije mana,već vrlina" sta ti znaš....vjerujem da bi bio bolji od tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA