NOVI MOREIRA U PARTIZANU: Dvojica Brazilaca na probi u Humskoj!

Dvojica ofanzivnih veznih igrača priključila su se treningu crno-belih, a u narednih desetak dana će imati priliku da opravdaju da dolaze iz "zemlje fudbala"

  • 0

Treninzima fudbalera Partizana priključila su se dvojica Brazilaca, Đovani i Mateusu, a  u narednim danima ofanzivni vezni igrači imaće priliku da uvere trenera Rašovića i njegov stručni štab da zaslužuju dres crno-belih.

Straiji, 20-godišnji Đovani dolazi iz Bangua, dok je dve godine mlađi Mateusu nastupao za Nasional Madureiru. Prema prvobitnim planovima igrači iz Brazila trebali su da dođu na probu u Teleoptik, ali s obzirom da je minulog vikenda završen prvi deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije, trener Zvonko Živković je raspustio igrače, pa su Đovani i Mateus završili na probi u među prvotimcima.

Po izledu mlađi Brazilac podseća na Almamija Moreiru, verovatno najboljeg stranaca koji je igrao u Partizanu i srpskom fudbalu videćemo, a videćemo da li će potezima i fudbalskim znanjem podsećati na "Partizanovog doktora" .

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA