RAŠOVIĆ ZA TELEGRAF: Strah i pozicija trenera Partizana ne idu zajedno! Ne strepim za mesto na klupi! (FOTO) (VIDEO)

Trener "crno-belih" ne razmišlja previše o svojoj poziciji na klupi, već želi da klub završi sezonu na prvom mestu * Napad će do kraja jesenjeg dela kombinovano predvoditi Ninković, Luka, Malbašić i Šaponjić

  • 2

Šestostruki uzastopni prvak Srbije u fudbalu, ekipa Partizana, dva kola pre završetka jesenje polusezone nalazi se na liderskoj poziciji Jelen Super lige sa bodom prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

 

Trener "crno-belih" Vuk Rašović ne razmišlja previše o svojoj poziciji na klupi, već mu je najbitnije da ekipa završi prvenstvo na prvom mestu.

 

- Ne strepim za mesto na klupi Partizana! Strah i pozicija na kojoj ja radim, mesto trenera fudbalera "crno-belih", ne idu zajedno! Želim i težim da budemo prvi na kraju, a potom ćemo sesti i razgovarati o svemu - rekao je Rašović, a potom se osvrnuo na brazilski dvojac koji je stigao na probu u klub iz Humske.

 

 

- Nezgodno je kada igrači dođu na probu po ovakvim vremenskim usovima, jer ne mogu da pokažu sve što mogu. Reč je o talentovanim momcima, koji imaju kvalitet. Ipak teško je dati detaljniju analizu na osnovu samo dva treninga i to po snegu - rekao je Rašović.

 

U poslednja tri meča šef struke "crno-belih" očekuje maksimalan učinak svojih igrača, a smatra da će najteži posao imati protiv Spartaka u Humskoj igrati pred praznim tribinama uz klizav teren.

 

- Hoćemo da ostanemo na prvom mestu, a za to nam je potrebna pobeda. Najveći problem je što nećemo imati podršku sa tribina, a i sneg je pao i verovatno će biti težak teren. Ipak moramo da se privikavamo na sve vremenske uslove i odigramo na nivou Partizana i osvojimo tri boda - zaključio je Rašović.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    28. novembar 2013 | 22:45

    Sada gubis bar 2 boda i zvezda crvena se vraca na mesto br 1 gde ce i ostati dugo dugo!!!

  • de-an

    29. novembar 2013 | 13:04

    Pizon Petrović broj 2. Koza Rasović.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA