NFL: Sijetl demolirao Seintse i osigurao plej-of! (VIDEO)

Sihouksi dominirali u svim aspektima igre i renomiranog rivala savladali 34:7, što im verovatno obezbeđuje prvo mesto u konferenciji u doigravanju

  • 0

U poslednjem meču 13. kola NFL šampionata, derbiju Nacionalne konferencije, Sijetl je ubedljivo savladao ekipu Nju Orleansa 34:7 i sa bilansom 11-1 postao prva ekipa u ligi koja je matematički obezbedila učešće u plej-ofu.

Sva je prilika da će Sihoksi doigravanje dočekati sa najviše pozicije u NFC-u, iako im u preostala četiri meča predstoji dosta posla (tri susreta sa diviziskim rivalima San Franciskom, Arizonom i Sent Luisom, uz gostovanje Džajantsima).

Kvoterbek Sijetla Rasel Vilson bio je nezaustavljiv sa 310 bačenih jardi uz tri tačdauna i osam nošenja za 47 jardi, najviše na utakmici.

Odbrana domaćina "uštopovala" je organizatora igre Nju Orleansa, Drua Brisa, kojem je prilikom seka u prvoj četvrtini oduzeta lopta i vraćena za prvi tačdaun na meču. Do kraja Bris je iz 38 pokušaja dobacio jedva 147 jardi i Seintsi su sa takvim učinkom mogli jedino da očekuju ubedljiv poraz, što im se i desilo.

Rezultate ranije odigranih mečeva možete da pogledate ovde, a ovo su čirlidersice Sijetla:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA