ERGIĆ: Saigrači me terali da idem u javnu kuću

- Radi se o ritualu, inicijaciji kroz koju kao u sekti morate da prođete. Takve stvari su neophodne da bi vas prihvatili u tim, jer spadaju u deo mačo fudbalerske kulture - rekao je nekadašnji reprezentativac

  • 4

Ivan Ergić, nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, otkrio je, gostujući u emsiji "Zdravo društvo", da je sa 18 godina bio primoran da ide u javnu kuću kako bi ga saigrači prihvatili.

- Moje prvo gostovanje sa ekipom u inostranstvu desilo se kad sam imao 18 godina. Tom prilikom morao sam da idem u javnu kuću. Radi se o ritualu, inicijaciji, kroz koju kao u sekti morate da prođete. Takve stvari su neophodne da bi vas prihvatili u tim, jer spadaju u deo mačo fudbalerske kulture. Osim odlaska u javnu kuću, trebalo bi da poštujete i način odevanja, života, s kim živite i gde, kao i mnoge druge stvari - rekao je Ergić, čija je priča posetila i na slučaj Dejvida Bekama.

Nekadašnji fudbaler koji je karijeru završio u 29. godini i koji se borio sa depresijom smatra da decu ne treba usmeravati da se bave fudbalom.

- Fudbalska industrija meri se milijardama evra i klinci od sedam do osam godina nemaju nikakve šanse protiv nje. Da sam to znao ranije, verovatno bih drugačije razmišljao. Vrhunski sport je sve samo ne zdrav, i decu treba usmeravati da se bave drugim profesijama - rekao je Ivan Ergić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Life coach

    5. decembar 2013 | 13:32

    Ovaj momak je u teskoj depresiji...

  • DON

    5. decembar 2013 | 13:25

    Ne razumem i ovo bi trebalo kao da bude lose :D jedino brte ako si gay sto ce vecina ljudi pomisliti posle ove tvoje izjave

  • vragolan

    5. decembar 2013 | 12:21

    sve mu tesko palo. saban

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA