RTS odustao od prenosa žreba za Svetsko prvenstvo!

Zbog prenosa rasprave u Narodnoj skupštini, neće biti direktnog prenosa izvlačenja grupa za Mondijal na Javnom servisu, iako je u programskoj šemi najavljeno.

  • 6

Radio Televizija Srbije odustala je u poslednjem trenutku od prenosa žrebanja grupa za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Uprkos najavama da će žreb za Mondijal moći uživo da se prati na drugom programu Javnog servisa, kao i tome da se nalazi u programskoj šemi ovog kanala, direktnog prenosa ipak neće biti, jer se prenosi sednica poslanika Narodne skupštine.

Ovu informaciju je putem Tvitera potvrdio i sportski komentator sa RTS-a, Aca Stojanović. A iako se i dalje čeka de bi možda moglo da se desi da prenos počne malo kasnije, to se i dalje nije dogodilo.

Iako reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na planetarnu smotru u zemlji fudbala i sambe, ne znači da događaj koji će pratiti čitava planeta neće biti ispraćen u Srbiji i biti mala zainteresovanost za njega.

Zaista je u najmanju ruku neprofesionalno da trenutak izvlačenja kuglica koji će pratiti nekoliko milijardi ljudi i prenositi gotovo sve svetske televizije, neće moći da se gleda u Srbiji, u zemlji u kojoj, uz dužno poštovanje svim drugim sportovima, fudbal je sport broj jedan.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bampirko

    6. decembar 2013 | 17:56

    Amaterizam sra drugo da se kaze

  • Čučuk Stanoje

    6. decembar 2013 | 18:24

    Gledao sam na BIH. Sramota. Ko ono kaže da plaćamo tv pretplatu?

  • Vlada

    6. decembar 2013 | 18:48

    Ugasiti ovu televiziju, mi da vas placamo a da gledamo skupstinu i lesinare kako spavaju u klupama....dosta bre vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA