ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE: Penal za Zvezdu čist, za Čuku protiv Partizana nije!

Đorđe Žutić istakao da su Vojvodina i Čukarički uzalud protestovali s obzirom na to da su sudije donele pravu odluku

  • 6

Gostujući u emisiji ''Oko sokolovo'' koje se prikazuje na ''Arena Sportu'' član sudijske komisije Đorđe Žutić prokomentarisao je sporne odluke vezane za Crvenu zvezdu i Partizan, a tiču se četvrtfinala Kupa i poslednjeg kola Jelen Superlige.

Najviše bure podiglo se posle meča na ''Marakani'' kada je Zvezda dobila penal u 87. minutu protiv Vojvodine, ali i na meču između Čukaričkog i Partizana gde je domaći tim uložio žalbu na nedosuđen penal

-  Bio je penal za Zvezdu. Apsolutno dobra odluka. Igrač u crvenom dresu je izborio poziciju, imao loptu pod kontrolom i zaista nepotreban start Nastića nad Savićevićem, ali jeste, levom nogom udario u gornji deo butine. Apsolutno ispravna odluka. Dilema je da li je bilo potrebe za drugim žutim za Nastasića - rekao je Žutić i vrlo brzo prokomentarisao situaciju na Banovom Brdu:

- To je kontakt na namerno postavljenu nogu. Ovo je deo slobodnog sudijskog uverenja. Vidi se i sudija pored gola, a i igrač u belom dresu koji već skače. Sve se dešava ispred sudije iza gola koji je video i na način na koji ja vidim ovu situaciju i smatram da nema penala.

Žutić se, takođe, osvrnuo i na sporne situacije sa Kupa gde je Zvezda tražila penal protiv Vojvodine nakon igranja Vukovića rukom, a Partizan protiv Spartaka zbog identične situacije, gde je dodao da apsolutno nije bilo govora o najstrožoj kazni.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franc

    8. decembar 2013 | 23:30

    Toliko su imuterali strah u kosti da vise ni svojim ocima ne veruju. U normalnim ligama, ovo mu ni tata ne bi svirao!

  • Vuk

    9. decembar 2013 | 00:05

    Za hipnotisane cigane 2+2 su 6, ako coki I dzaja drugacije ne narede.

  • ...

    8. decembar 2013 | 23:03

    Komedija ! Cist penal za Cuku i nepostojeci za Zvezdu !!?Ja sam veliki zvezdas ali brate ono ne bih svirao ni rodjenom bratu !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA