AMERI U ČUDU: NFL mečevi kao da su igrani na Jahorini (FOTO)

Velika snežna mećava iznenadile sve u Americi, pogotovo ljubitelje NFL-a koji su u neobičnim uslovima gledali mečeve svojih ekipa

  • 3

Ne može se opisati kakvo iznenađenje su navijači, ali i NFL igrači u Filadelfiji, Vašingtonu i Baltimoru u momentu istrčavanja na teren koji je više ličio na neku od planina prekrivenih snegom s obzirom na to da je velika snežna mećava pogodila ove gradove.

Međutim, ubedljivo najlakše je bilo igrati u Važingtonu što je Kanzas iskoristio i posle tri vezana poraza demoirao Redskinse rezultatom 45:10.

Već u prvom poluvremenu je bil jasno da će domaći tim pretrpeti katastrofu jer su posle prve četvrtine gubili 17-0, a zatim i 38:10 što se odrazilo i na posetu na tribinama jer su navijači, zbog snegai hladnoće, kao i loše igre svog tima napustili stadion.

Filadelfija nije bila te sreće kao Kanzas da igra u mnogo boljim uslovima, ali ni velika mećava nije omela domaći tim i LeŠona MekKoja da trijumfuju protiv lavova iz Detroita rezultatom 34:20.

- Da budem iskren, bilo je jako teško, ali su mi momci obezbedili dosta prostora za trčanje - rekao je MekKoj.

Sneg u Filadelfiji je počeo da pada dva sata pred početak meča i kako je vreme odmicalo sve je više i više napredovao što je umnogome usporilo igu oba tima.

Meč za pamćenje odigrali su Baltimor i Minesota koji je domaći tim dobio rezultatom 29:26 zahvaljujući tačdaunu četiri sekunde pre kraja meča.  Kao i u Filadelfiji, ovaj meč je obilovao velikom količinom snega.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    9. decembar 2013 | 00:05

    Ово су ултра навијачи, замрзнути, са 5цм снега на телу, а не они наши наркомани.

  • Vaske

    9. decembar 2013 | 00:11

    Pa zar nebi bilo bolje da su otkazali meceve ? Ludi ameri

  • duci

    9. decembar 2013 | 14:22

    Americki fudbal sneg nemoze zaustaviti go Patriots

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA