BOMBA: Ranko Stojić novi direktor Partizana?

Bivši predsednik Rada u svakodnevnom je kontaku sa ljudima iz Humske, a kako kaže došao bi među crno-bele kako bi Sašu ilića pripremio za funkciju sportskog direktora Partizana

  • 3

Radikalne promene u Humskoj! Posle najave da će Marko Nikolić postati novi trener fudbalera Partizana, pojavila se i informacija da će Ranko Stojić postati direktor kluba!

Dugogodišnji prvi čovek Rada otkrio je za Večernje novosti da je u kontaktu sa ljudima iz Partizan, ali da ga je za sada samo "čaršija" postavila na direktorsko mesto.

- Zasada su to samo nagađanja. Istina, čujem se svakodnevno sa ljudima iz kluba. Ukoliko bi i došlo u skorije vreme do konkretizacije takvih priča najiskrenije vam kažem da bih to uradio isključivo da bih pomogao Saši Iliću. Smatram da je on pravi čovek za funkciju sportskog direktora Partizana i to na duži period. On to zaslužuje po svemu i po ljudskim i po svim ostalim kvalitetima i moja uloga bi bila takva da bih njega polako uvodio u posao - podvukao je Stojić.

S obzirom da Stojić odlično poznaje kvalitete sada već bivšeg trenera Vojvodine Marka Nikolića i najizvesnijeg naslednika Vuka Rašovića, ocenio je da bi to bio dobar potez kluba.

- Mislim da nije fer da ja komentarišem tu temu. Sve što bih mogao da kažem jeste da bi bilo prirodno da se Partizan opredeli za stručnjaka kao što je Marko Nikolić - rekao je Stojić, a potom i prokomentarisao mogućnost povratka Klea među crno-bele.

- To je nemoguće. On zarađuje milion i po evra godišnje i sada je njegova karijera u fazi kada više voli novac od Partizana. Potpuno je drugačija priča bila pre nekoliko godina kada je u fokusu bila karijera. Ono što je definitivno činjenica jeste da je Partizanu potreban profil igrača kakav je Kleo - objašnjava Stojić.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA