MOĆNO: Fudbaleri krenuli na istorijski meč sa vanzemaljcima! (VIDEO)

Mesi, Ronaldo, Runi, Falkao i ostali se okupili i krenuli u borbu za odbranu zemlje u najnovijoj reklami Samsunga

  • 0

Kompanija Samsung objavila je novi reklamni spot u okviru kampanje "Fudbal će spasti planetu", za njjihov najnoviji telefon Galaksi XI, u kome učestvuju najpoznatiji svetski fudbaleri. Kao što verovatno znate, scenario cele kampanje je da su vanzemaljci došli na zemlju i izazvali njene stanovnike na fudbalsku utakmicu u kojoj pobednik dobija našu planetu.

Tim, Galaksi XI, koji će sa klupe predvoditi legendarni Franc Bekenbauer se već mesecima sastavljao, a nedavno je objavljen i konačan sastav ekipe koja će se u fiktivnom meču boriti za opstanak svih nas na ovoj planeti. Kapiten je Lionel Mesi, a uz njega će igrati Mario Gece, Vu Lei, Vejn Runi, Aleksandar Keržakov, Lendon Donovan, Radamel Falkao, Viktor Mozes, Oskar, Li Čung Jong, Iker Kasiljas, Stefan el Šaravi i Kristijano Ronaldo.

U najnovijem videu koji je objavila poznata korejska kompanija, možete videti kako se tim okupio i krenuo na istorijski meč za zemlju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA