Ronaldinjo u Bešiktašu za 12 miliona evra! (VIDEO)

Prema pisanju turskih medija odlični Brazilac se sve dogovorio sa turskim prvoligašem i uskoro bi trebalo da bude predstavljen

  • 3

Fantastični Brazilac Ronaldinjo je prema navodima turskih medija potpisao dvogodišnji ugovor s Bešiktašem, a nezvanično se navodi kako će godišnje zarađivati šest miliona evra.

Dogovor je postignut poslednjeg dana 2013. godine u Istanbulu, gde je Ronaldino stigao sa svojim bratom, koji mu je i menadžer, a uskoro bi nekada velika zvezda svetskog fudbala trebalo biti i službeno predstavljena.

Prethodno je Ronaldinho nosio dres Atletika Mineira sa kojim je zauzeo treće mesto na klupskom prevenstvu sveta...

Dok ga ponovo ne vidimo u evropskom fudbalu, evo podsećanja kako je to radio Brazilac u dresu Barselone

Inače, Ronaldinjo je proglašen za najboljeg fudbalera Južne Amerike u 2013. godini, u tradicionalnom izboru urugvajskog dnevnog lista El Pais.

Ronaldinjo (33), koji je ekipu Atletika Mineiro u julu predvodio do prvog trofeja južnoameričkog Kupa Libertadores, osvojio je najviše glasova u konkurenciji zemljaka Nejmara iz Barselone i Argentinca Maksija Rodrigeza iz Njuels Old Bojsa.

Ronaldinjo je bio član reprezentacije Brazila koja je 2002. osvojila titulu prvaka sveta, a dobitnik je Zlatne lopte za najboljeg igrača Evrope 2005, kao i priznanja za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA 2004. i 2005. godine, dok je nosio dres Barselone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    31. decembar 2013 | 20:11

    Doktor

  • Bole

    31. decembar 2013 | 22:08

    I jes majstor svaka mu se dala

  • vinci

    31. decembar 2013 | 23:31

    Platu veliku da mu daju ok zasluzuje ali 12 miliôna u njegovim godinama dobro su se ogrebali brazilci. Racunaj platu za dve godine kostace turke 30 miliona , jeste majstor ali u njegovim godinama malo je skupo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA