ŠEFIK: Greška je što sam branio za Crnu Goru!

*Posle onoga što sam doživeo u Pekingu, gde nisam zaslužio da tadašnji selektor Udovičić ima takav odnos prema meni, shvatio sam da sam završio u reprezentaciji* Mnogi moji drugovi s kojima sam odrastao mislili su da neću dati sve od sebe kada igram za Zvezdu. Ali, ja ne bih mogao sebe u ogledalo da pogledam, kaže legendarni golman

  • 6

Golman vaterpolo kluba Crvena zvezda, Denis Šefik, otkrio je u razgovoru za Novosti da mu je jedna od životnih grešaka to što je branio za Crnu Goru.

Šefik je još otkrio da bez obzira što je igrao u Partizanu i slovi za fana crno-belih, brani svim srcem za Zvezdu što su navijači i prepoznali.

Posle OI u Pkeingu, gde je tim Srbije osvojio bronzanu medalju, a Šefik ostao upamćen po tuči sa Aleksandrom Šapićem, gorostasni golman je odlučio da brani za Crnu Goru.

- Napravio sam grešku što sam odlučio da branim za nacionalni tim Crne Gore. Sve što sam godinama stvarao, degradirao sam za te dve godine - rekao je Šefik za "Novosti" i dodao:

- Posle onoga što sam doživeo u Pekingu, gde nisam zaslužio da tadašnji selektor Udovičić ima takav odnos prema meni, shvatio sam da sam završio u reprezentaciji. Setio sam se da sam u Jadranu napravio ime, a imao sam i osećaj da im dugujem, da su zaslužili da branim za njih. Samo nije ispalo ni blizu kako sam planirao. Čak je bilo veoma loše po mene - priča  Šefik.

On je zahvalan „delijama“ na fenomenalnoj podršci, jer je sa Zvezdom ostvario fenomenalne rezultate:

- Uvek sam prema svima iskren. Mnogi moji drugovi s kojima sam odrastao mislili su da neću dati sve od sebe kada igram za Zvezdu. Ali, ja ne bih mogao sebe u ogledalo da pogledam. Mislim da su to prepoznali navijači Zvezde - priča Šefik, koji je i u 37. godini jedan od najboljih golmana sveta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    3. januar 2014 | 02:48

    zna čovek gde treba da igra

  • Vuja

    2. januar 2014 | 17:47

    Grobar do koske-najveci fan zvezde....toooo delijo samo citaj o tvojoj zvezdi...

  • grobar do koske

    2. januar 2014 | 15:21

    Bravo Denise,jbg takvi smo mi GROBARI pomazemo ugrozenima i u tome jeste velicina INSTITUCIJE za koju zivimo !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA