ŠPANSKI MEDIJI: Vidić od leta u Barseloni?

List El Mundo Deportivo navodi da su pored Vidića u konkurenciji još petorica štopera, ali je naš internacionalac svakako najkvalitetniji i poseduje najviše iskustva u igranju velikih utakmica

  • 6

Kapiten Mančester Junajteda, Nemanja Vidić, od leta bi karijeru mogao da nastavi u Barseloni, preneo je El Mundo Deportivo.

Nekoliko puta prethodnih godina Vidić je, prema pisanju lista, takođe figurirao kao jedno od rešenja za odbranu Barselone, ali do transfera nije došlo.

Vidić svakako na leto napušta Mančester što je otkrio i njegov menadžer, koji je istakao da njegov klijent neće u Napoli, kako se pisalo.

Barselona već neko vreme traži štopera za novu sezonu, a pored Vidića pominju se David Luiz, Tijago Silva, Santijago Verđini, Eder Balanta i Danijel Ager.

El Mundo Deportivo navodi da je Vidić svakako najkvalitetniji od pomenutih igrača, a uz to poseduje najviše iskustva u igranju velikih utakmica.

Takođe, list ističe i da se Vidić oprostio od reprezentacije Srbije, što znači da bi uvek bio skoncentrisan samo na obaveze u klubu. Pored toga, srpski fudbaler već je u Junajtedu bio saigrač sa Ðerardom Pikeom koji godinama već sa uspehom igra u Barseloni.

Ove sezone srpski fudbaler u Junajtedu imao je problem sa povredom leđa, ali je uprkos tome odigrao je 19 mečeva i postigao jedan gol.

Vidić je na Old Traford došao u januaru 2006. godine iz moskovskog Spartaka. Sa Junajtedom je osvojio pet titula prvaka Engleske, Ligu šampiona, tri Liga kupa, Svetsko klupsko prvenstvo i pet Superkupova Engleske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heroes

    8. januar 2014 | 13:29

    St ma ti mozeis sigurno u mancesteru da igras samo neces

  • st

    8. januar 2014 | 12:44

    On vise ne moze ni u Vojvodini igrati!!!

  • Nešo

    8. januar 2014 | 14:40

    Nema gde ga nisu selili , Vidic jeste institucija i igracina ali cisto sumnjam da je potreban Barsi u ovim godinama ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA