Evo što treba da znate o utakmicama rukometaša na EP!

Naši rukometaši u ponedeljak počinju odbranu srebra na Evropskom prvenstvu u Danskoj, a evo svih informacija koje treba da znate kako biste se pripremili da ispratite sve mečeve naše selekcije u grupnoj fazi

  • 0

U nedelju je u Danskoj utakmicom između Islanda i Norveške otvoreno Evropsko prvenstvo za rukometaše na kome učestvuje i selekcija Srbije. Naši rukometaši u ponedeljak igraju svoju prvu utakmicu, a nalaze se u grupi C zajedno sa Francuskom, Rusijom i Poljskom.

Srbija odbranu srebra počinje u ponedeljak od 18 časova protiv Poljaka. Drugi meč u grupi "orlovi" će odigrati u sredu u isto vreme, a snage će odmeriti sa Rusijom.

Poslednju utakmicu naši rukometaši odigraće u petak sa Francuskom. U narednu fazu takmičenja prolaze po tri ekipe iz svake grupe, a nastavak takmičenja se takođe igra po grupnom sistemu.

Zanimljivo je da se sve utakmice igraju u nezgodnim terminima po naše navijače u Srbiji.

Ono što je veoma bitno je da su prve dve utakmice u popodnevnim terminima i to uglavnom kada se završava radno vreme, s obzirom da se odskoro i u Srbiji primenjuje zapadanjčko radno vreme od 9 do 17 časova. Tako da će ljudi morati da žure sa posla da bi stigli da gledaju utakmicu na Tv.

Što se tiče dve ostale utakmice one se poklapaju sa drugim sportskim događajima.

Termin druge utakmice protiv Rusije poklapa se sa još jednim rusko - srpskim okršajem. Naime tada će u okviru Evrokupa košarkaši Crvene zvezde odemriti snage sa ekipm Nižnjeg u Novogordu, koja se igra u sredu od 16.40

Košarka će biti aktuelna i kada rukometaši igraju poslednju utakmicu. U petak se u "Kombank Areni" sastaju Partizan i CSKA u okviru Evrolige. Ovaj meč startuje u 20.45.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA