Matić: Čekao sam da proradi prva postava i to je moja greška!

Preuzimam na sebe ovaj poraz i nadam se da ćemo imati energije i snage da pokažemo više u narednom meču, rekao je selektor Srbije

  • 3

Vladan Matić, selektor rukometaša Srbije istakao je da su njegovi puleni bili dosta nervozni i da su četiri minuta sa igračem manje bilo mnogo za njegov tim da stigne prednost Rusa. "Orlovi" su poraženi u drugom kolu Evropskog prvenstva sa 27:25.

­- Promašili smo puno zicera, bili smo nervozni i napravili dve pogrešne izmene. Četiri minuta sa igračem manje je bilo previše. Nastao je haos, ušao je sedmi igrač i to je to.

- Ja sam pogrešio sa izmenama. Nisam stigao da reagujem. Prvu grešku nisam ni vidao da je bila, a kod druge Petar je želeo da uđe pre vremena, imao je veliku želju da postigne gol.

- Desilo se. Zelenović i Draško Nenadić su dali neke nove energije, ali nam je jedna odbrana falila da uhvatimo priključak - rekao je selektor Srbije i dodao:

- Primili smo gol sa igračem manje. Tada smo trebali da uhvatimo priključak. Čekao sam da proradi prva postava, ali nije išlo. To je moja greška i preuzimam je na sebe. Nadam se da cemo imati energije i snage da pokažemo više u narednom meču - rekao je Matić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaa

    16. januar 2014 | 01:19

    Realno - losi smo! Ovaj je losiji od Vukovica selektor!

  • radowi

    16. januar 2014 | 10:45

    ne moze svaki bivsi sportista da bude i selektor.ovaj niti ima disciplinu u igri niti na klupi,5 puta se pravi faul u napadu,a da se ne prica o greskama oko ulaska izmena i prigovora.a vujim je zalutao u rukomet,najveci krivac za poraz je on

  • džordž

    16. januar 2014 | 01:11

    spremajte se vi polako kući,pokazali ste šta znate..da se ne brukate više i da nam ne kidate živce..!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA