Selektor danskih rukometaša besan zbog Goluže!

Ulrik Vilberk ogorčen izjavama selektora Hrvatske nakon što je njegov tim izbacio naše susede u polufinalu Evropskog prvenstva: "Golužino ponašanje je neprijatno, nikada ranije nisam video ništa slično"

  • 7

Ekipa Danske u polufinalu Evropskom prvenstva u rukometu savladala je selekciju Hrvatske. Nakon poraza od domaćina, selektor naših suseda Slavko Goluža glavni razlog poraza pronašao je u sudijama.

Ova izjava izazvala je puno negativnih komentara, a povodom nje se oglasio i selektor Danske Ulrik Vilberk:

- On nam se ruga i nagoveštava da smo podmitili sudije. Izjavio je da su oni bili bolji, ali da su prevareni i da su u Danskoj tretirani kao životinje. Mislim da su greške sudija bile u istom broju na obe strane. Golužino ponašanje je neprijatno, nikada ranije nisam video ništa slično - rekao je Vilberk.

Šef stručnog štaba selekcije domaćina dotakao se i Svetskog prvenstva kada je Hrvatska bila domaćin.

- Sećam se kad je Hrvatska bila domaćin Svetskog prvenstva i došla do finala, niko nije krivio sudije da su pomogli. Nije lepo čuti da smo mi nezasluženo došli do finala - dodao je Wilbek.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paracinac

    25. januar 2014 | 15:07

    Dobro da nisu Srbe okrivili za poraz!

  • Novosađanka

    25. januar 2014 | 14:40

    Ne znam šta ste drugo očekivali od Hrvata, oni kad izgube svi su im krivi osim njih samih, neko bi trebao da im objasni šta je sport i fer plej, polako svet počinje da ih upoznaje i nek mu je sa srećom , trebaće !

  • dalibor

    25. januar 2014 | 14:40

    Kako jede govna ovaj trner danske.gledao sam utakmicu sinoc i jasno se vidjelo da su sudije bile podplacene.to je bila utakmica ragbi a ne u rukometu.bog ce ih kazni sve dance i biti ce prokleti i oni i njihovi preci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA