Partizan će finansijski zavisiti od Zahavija?

Sastanku između čelnika Partizana i Asocijacije izraelskih fudbalskih klubova prisustvovao je i menadžer Pini Zahavi, uz još nekoliko poslovnih ljudi koji bi bili potencijalni investitori srpskog šampiona

  • 5

Potpredsednik Partizana Ratomir Babić i generalni sekretar kluba Darko Grubor vratili su se u utorak iz izraelske prestonice Tel Aviva, gde su u ponedeljak obavili prvu rundu razgovora sa potencijalnim investitorima.

 

Klubu su potrebna finansijska sredstva, a Asocijacija izraelskih fudbalskihj klubova je spremna za saradnju, a sastanku u Izraelu je prisustvovao i poznati menadžer Pini Zahavi.

 

- Na sastanku Sekretarijata postigli smo dogovor da pokrenemo akciju prikupljanja sredstava za očuvanje i normalno funkcionisanje prvog tima. U tu svrhu smo generalni sekretar Darko Grubor i ja boravili u Tel Avivu i razgovarali sa ljudima iz Asocijacije izraelskih fudbalskih klubova. Iskazali smo potrebu, a oni želju sa saradnjom - otkriva za "Žurnal" potpredsednik Ratomir Babić.

 

Srbijom je brzinom munje prostrujala vest da su se čelnici šampiona sastali sa poznatim menadžerom Pinijem Zahavijem, sa ciljem da već ove zime, baš kao i nekoliko puta u prošlosti, njegovom investicionom fondu prodaju najbolje igrače.

 

 

- Sastanku je prisustvovao i Pini Zahavi, uz još nekoliko poslovnih ljudi, ali nema govora o prodaji! Želimo partnere, uz čiji bismo kapital uspeli da sačuvamo tim na okupu, ako Bog da osvojimo titulu i na leto napravimo iskorak u Evropi - objašnjava Babić.

 

Sastanak u Izraelu nagoveštava i plan - Pini Zahavi i "kompanija" bi ulagali u klub iz Humske, uz interes - polaganje prava na preču kupovinu Partizanovih asova.

 

- Tačno, s bitnom razlikom – bili bismo partneri! A ne da im prodamo Matiju Nastasića za 2.5 miliona evra i tu stavimo tačku, odnosno, ne zaradimo ni cent, ili vrlo malo, od njegovih budućih transfera - izjavio je Ratomir Babić, dodajući da je predsednik Partizana Dragan Đurić konsultovan sa odlukom Sekreterijata.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA