ČIK IZVEDITE OVO: Makazice iz mrtvog ugla! (VIDEO)

Naturalizovani Rus je postigao možda najlepši gol na celom šampionatu Evrope u futsalu, iako je smotra maltene tek počela, a njegov pogodak će konkurisati za jedan od najlepših poteza godine sasvim sigurno

  • 4

Mnogi ne znaju da se trenutno u Portugaliji održava Evropsko prvenstvo u futsalu. Reprezentacija Srbije nije uspela da se kvalifikuje, ali to ne znači da ne bi trebalo ne pratiti i ne uživati u prelepim potezima najboljih evropskih majstora na "petoparcu". Jedan od najlepših poteza šampionata će svakako biti pogodak Edera Lime, koji igra za Rusiju.

Poznato je da za futsal selekciju "baćuški" igra uvak veliki broj Brazilaca, a jedan od njih je pokazao zašto su oni najbolji na svetu ovom sportu. Lima je, protiv selekcije domaćina, postigao gol makazicama skoro iz mrtvog ugla, posle jedne dubinske lopte. Prelepo, neverovatno, nesvakidašnje! Prosto nema reči kojima bi se ovakvo umeće opisalo. Najbolje je da pogledate i uživate!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA