Navijači Barselone ponovo Katalonijom provocirali UEFA! (FOTO)

Nekoliko simpatizera španskog kluba su istakli zastavu nepriznate države čime su prkosili pravilima Evropske fudbalske unije

  • 5

Mančester Siti i Barselona igraju na "Etihadu" prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona, a navijači španskog tima iskoristili su gostovanje njihove ekipe u jednoj međunarodnoj utakmici kako bi ponovo istakli obeležja Katalonije.

 

Uprkos tome što se Evropska fudbalska unija protivi isticanju obeležja nepriznatih država na sportskim događajima, zastava Katalonije se zavijorila na tribinama stadiona u Mančesteru. Sada je pitanje kako će nadležni ljudi iz UEFA reagovati na ovo i da li će biti kazne za klub sa "Nou Kampa".

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Milojevic

    18. februar 2014 | 22:17

    a sto im ne smeta zastava siptara sa kosova?? ko je njih priznao?? UN nije i samim tim nije drzava i gotovo!!

  • White widow

    18. februar 2014 | 22:07

    Katalonija je srce Spanjolske

  • Milos Jankovic

    18. februar 2014 | 22:45

    Pa sta. Katalonija je Demokratska u svakom smislu reci. Bogato uredjena A sta da kazemo za neku banana nepriznatu dzavu sa okorelim kriminalcima , svercerima droge i ubicama sa prostora Balkana koju priznaje ista Pa ZALOSNO Ali to je to. Moj pokojni cale je uvek ponavljao. J. bo lud zbunjenog. Ko visi plati njegova mlada. Jos ako mladu platis svercom droge,ubistvom ili krijumczrenjem ljudi. Onda imaju koristi svi. Nemojte molim vas da me pogresno shvatite. Ja samo lupam i pitam se KO KOGA OVDE PRAVI BUDALOM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA