Teniski turnir za malu Unu, priključite se i vi!

Humanitarni teniski turnir na kojem će učestvovati dečaci i devojčice do 10 godina odigraće se na Novom Beogradu *Kotizacija za učešće iznosi 1.000 dinara ili više, u skladu sa mogućnostima

  • 1

Humanitarni teniski turnir za Unu Savić, biće održan u subotu 22. februara na terenima teniskog kluba "Classics" u Aleksinačkih rudara 22 (Novi Beograd).Predviđeno je da se nadmeću dečaci i devojčice do 10 godina, a igraće se po grupama na crvenom nivou (na terenima umanjenih dimenzija, po pravilima ITF-a).

Pravo učešća na humanitarnom turniru imaju sva deca do 10 godina koja su do sad igrala na ovakvim takmičenjima, ali i ona koja do sada to nisu učinila i nisu registrovani takmičari.

Kotizacija za učešće iznosi 1.000 dinara ili više, u skladu sa mogućnostima. Sav prikupljen novac biće uplaćen na račun devojčice Une Savić, za nastavak njenog lečenja. Ukoliko za Unu bude prikupljen potreban novac pre održavanja ovog turnira, sva sredstva će biti prenesena detetu kojem je ta pomoć u datom trenutku najpotrebnija, prema odluci Izvršnog odbora Teniskog saveza

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA