Maradona (53) šokira planetu i nastavlja da igra fudbal

Legendarni argentinski fudbaler potpisaće ugovor sa petoligašem Deportivo Riestrom, a zvaničan debi trebalo bi da bude 23. marta

  • 8

Neverovatne vesti stižu nam iz svetskog fudbala! Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona planira da se vrati iz penzije i ponovo zaigra fudbal. Iako ima 53 godine ''El Pibe'' će potpisati za argentinskog petoligaša Deportivo Riestru.

Razlog za ovakvu odluku, kako navodi engleski ''Miror'', jeste Maradonino veliko prijateljstvo sa advokatom i finansijerom kluba Viktorom Stinfaleom. Maradona bi trebalo da debituje 23. marta, a ovaj mali argentinski klub je već predao papire za registraciju fudbalera koji u svojoj zemlji uživa status božanstva.

Maradona je prethodne godine dobio funkciju ''duhovnog trenera'' u Rijestri, a njegov prvi odgovor na pitanje potencijalnog povratka na teren bio je: ''Želim da igram''.

Čak je i član ekipe Viktor More  spreman da se odrekne "desetke", i dolazak legende fudbala najavio je rečima: ''Nosiću bilo šta''.

Podsetimo, Maradona je ovih dana bio u centru pažnje najpre zbog odlaska na trening Junajteda da bi se potom pojavila informacija da je poludeo što mu je verenica flertovala sa španskim golmanom Davidom De Heom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA