Ono kad navijač tokom meča postane sudija! (VIDEO)

Glavni delilac pravde se povredio tokom meča između dva španska trećeligaša, a pošto nije bilo četvrtog sudije morao je sa tribina da siđe gledalac da ga zameni za koga se ispostavilo da je arbitar u četvrtoj ligi

  • 2

Nesvakidašnji događaj se desio na meču Segunde B, treće španske lige između Rasinga iz Santandera i Kompostele, kada se glavni sudija Ugo Hoze Lopez Puerta na susretu povredio, a pošto nije bilo četvrtog sudije da ga zameni morao je da siđe neko sa tribina i preuzme deljenje pravde.

 

U trenutku kada je ustanovljeno da je povreda delioca pravde teže prirode i da neće moći da nastavi meč, glavni spiker je u trenutku očaja zapitao da li ima nekog na tribinama ko bi mogao da odsusdi meč do kraja. Na sreću svih desilo se da je utakmicu posmatrao Hoze Leiva Zubiljaga, sudija iz četvrtog ranga španskog fudbala, koji je preuzeo pištaljku i omogućio da se meč završi.

 

 

Primedbi na njegovo suđenje nije bilo, a utakmica je posle produžetka od 12 minuta zbog ovog prekida, završena nerešenim rezultatom.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    26. februar 2014 | 22:04

    haha sjajno , ovog nema ni kod nas u Beogradskoj zoni :)

  • Bolest kojoj nema leka

    27. februar 2014 | 09:54

    Pa normalno da ce ga on zamjeniti kad je i on sudija ccc svasta sta su trebalo bez sudije da igraju kao u ulici strasno sta pisete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA