Ako jedete 5000 kalorija dnevno i trenirate od 4 sata ujutru, izgledaćete upravo ovako! (VIDEO)

Američki tinejdžer od svoje desete godine gaji neverovatnu strast prema bodibildingu, a sa 12 je i sam počeo da podiže tegove *Na svetskom prvenstvu za bodibildere u Grčkoj osvojio je tri zlata za svoju zemlju

  • 13

Svako ko je bar jednom ušao u teretanu zna koliko je truda, strasti i upornosti potrebno da bi se izvajalo savršeno telo.

Tinejdžer iz Sent Luisa Devon Hil maksimalno je posvećen treningu u teretani o čemu svedoči i izgled njegovog tela. Ovaj 18-godišnjak dnevno pojede 5000 kalorija, a sa treninzima počinje već u četiri sata ujutru!

Mišićavi mladić koji bez problema radi vežbe sa sopstvenom težinom, uz strogo pridržavanje dijeti, pokušava da se takmiči i pobedi dvostruko starije bodibildere.

- Kada volite nešto toliko, nije bitno koliko je teško - morate to uradite. Želim da postignem svoj san i osvojim titulu Mister Olimpija, a ja ću učiniti sve što je potrebno da to i uradim - rekao je Devon.

Majka 18-godišnjeg bodibildera priprema hranu dan unapred kako bi Devon gde god da se nalazi mogao da jede na svaka tri sata! A evo i šta se nalazi na njegovom meniju...

Doručak - 10 belanaca, dva pakovanja ovsene kaše, 250 grama mesa i krompir. Ručak i večera - 250 grama pilećeg mesa, šolja smeđeg pirinča i 300 grama ribe.

Devonova opsesija za bodibildingom započela je kada je imao deset godina gledajući svoje roditeleje kako vežbaju. Samo dve godine kasnije počeo je i sam da podiže tegove uz prisustvo ličnog trenera i nutricioniste.

Danas Devon može da podigne 140 kilograma iz benč presa, a nedavno je osvojio i tri zlatne medalje za SAD na Svetskom prvenstu za bodibildere održanom u Grčkoj.

Mnogi smatraju da nisu samo trening i ishrana dovoljni za izgled kakav ima Devon, več da ovaj mladić koristi i nedozvoljena sredstva steroide. Da li ste vi spremni da trenirate kao i Devon Hil?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    28. februar 2014 | 21:57

    postujem kad je neko predan prema necemu. naravno, ako to ne ugrozava druge

  • Zyzz Nikola

    28. februar 2014 | 23:36

    Ne palite se, jer nema si veze sa vezom ovom trenirate od 4 sata UJUTRU .. Treniraš 1h30min-2h kvalitetno, pravilno se hraniš i eto te ovakav za 3god .. Ovo sredstvo za premazivanje pojačava naglašenost njegovih mišića ...

  • Laza

    28. februar 2014 | 22:42

    Nema potrebe da se postavlja pitanje da li je ili nije koristio steroide, odnosno ne dozvoljena sredstva, uz ovakvo telo oni su neophodni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA