JSL: Lalatovićev povratak na Marakanu, Partizan sa Lazovićem napada Kragujevac!

Crveno-beli traže osmu uzastopnu pobedu u Jelen Super ligi kojom bi zadržali vodeću poziciju na tabeli, a meč protiv Napretka na Marakani počinje u 18 časova *Partizan gostuje u Kragujevcu od 14:30 časova, gde se očekuje da povratnik u crno-beli dres Danko Lazović odigra prve minute *Vojvodina će na gosovanju protiv Spartaka trijumfom pokušati da uveliča proslavu stogodišnjice kluba u jedinom meču nedeljnog programa

  • 0

Prolećni deo fudblaskog šampionata Srbije se lagano zahuktava, a videćemo kome će ovog vikenda biti treće sreća! Svakako u fokusu 18. kola Jelen Superlige biće večiti rivali Crvena zvezda i Partizan, koji dočekuju Napredak odnosno gostuju Radničkom u Kragujevcu!

Crveno-beli i drugu utakmicu za redom brane prvo mesto na tabeli, ovoga puta na Marakani protiv ekipe koju sa klupe predvodi nekadašnji igrač i kapiten Zvezde Nenad Lalatović!

Mladi stručnjak je svom klubu na jesen kao trener Voždovca "skinuo skalp" crveno-belima, a svi na Marakani se nadaju da će Lalatovićev tim napustiti Ljutice Bogdana pognute glave. U prvom meču ove sezone u Kruševcu crveno-beli su slavili sa 1:0 golom Nejca Pečnika, a direktan prenos počinje od 18 časoava na TV Prva.

CRNO-BELI SA LAZOVIĆEM U KRAGUJEVCU

Parni valjak je u prethodnom kolu protiv Radničkog iz Niša počeo da pali motore u pohodu na sedmu uzastopnu titulu, a trener Marko Nikolić se nada da će se sa drugog gostovanja na klupi crno-belih vratiti sa celim plenom.

- Radnički ima odličan tim, sa dobrim trenerom koji poseduje internacionalno iskustvo, a iako igramo na njihovom terenu verujem da će naši navijači napraviti atmosferu koja će biti domaćinska za nas – rekao je Nikolić.

Za crno-bele bi na ovom meču po treći put mogao da "debituje" Danko Lazović, koji se oporavio od povrede i prema rečima trenera Nikolića biće u konkurenciji za sastav u svom rodnom gradu. Meč u Kragujevu počinje od 14:30 časova uz direktan prenos na Areni sport 1!

ČUKARIČKI JURI TRI OD TRI

Ekipa sa Banovog brda kao i na početku sezone pokušaće da ostvari het-trik i na proleće! Čukarički je već dva puta u sezoni slavio protiv Rada i Slobode, a videćemo da li će im isto poći za rukom i u gradskom derbiju rotiv OFK Beograda!

U prvom delu sezone Čukarički je kao gost slavio protiv "Romantičara" sa 2:1, a "revanš" na Banovom brud počinje od 17:00 časova!

VOŠA HOĆE POBEDU ZA 100 GODIŠNJICU

U jedinom meču nedeljnog programa igraće se derbi Vojvodine! Domaći Spartak iz Subotice dočekaće Vojvodinu, koja je pre nekoliko dana obeležili stogodišnjicu postojanja, a da li će pobedom uspeti da uveličaju ovaj jubilje ostaje da se vidi u nedelju od 13 časova.

JSL, 18. kolo:

Subota:

Donji Srem - Jagodina (14:00)

Voždovac Javor (14:00)

Novi Pazar - Sloboda (14:00)

Radnički 1923 - Partizan (14:30)

Čukarički - OFK Beograd (17:00)

Radnički Niš - Rad (17:00)

Crvena zvezda - Napredak (18:00)

Nedelja:

Spartak - Vojvodina (13:00)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA