Balotelijeva bivša devojka opet šeta fudbalera! (FOTO)

U pitanju je igrač Sampdorije, koji je u svom prvom boravku u klubu iz Đenove ostao bez supruge, jer ga je prevarila sa saigračem, a po povratku u ovaj klub očigledno pronašao je novu ljubav

  • 1

Nekadašnja devojka Marija Balotelija, Melisa Kastanjoli ponovo se našla u zagrljaju jednog fudbalera, a u pitanju je napadač Sampdorije, Maksi Lopez koji je u klub iz Đenove stigao ove zime na insistiranje Siniše Mihajlovića.

Stranice italijanskih novina su tokom ponedeljka bile pune slika i naslova o novom ljubavnom paru koji se u nedelju uveče provodio u jednoj diskoteci.

Mnogi su odmah povezali da je za njegov izostanak iz startne postave na utakmici protiv Livorna u kojoj je Sampa došla do pobede posle velikog preokreta, kriva upravo prelepa plavuša zanosnih oblina.

Inače, Maksi Lopez je i pre par godina zbog svog ljubavnog života isto bio u centru pažnje medija na Apeninskom poluostrvu, a igrom slučajnosti i tada je nastupao za Đenovljane, samo što mu taj boravak nije ostao u najlepšem sećanju, jer je ostao bez supruge Vande Nare, koja ga je prevarila sa njegovim saigračem, a sadašnjim centarforom Intera Maurom Ikardijem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA