MILIJAŠ ODGOVORIO TRAJKOVIĆU: Njegova priča je urbana legenda!

Kapiten Crvene zvezde je u svojoj reakciji na otrovne strrelice koje je sa suprotne strane Topčiderskog brda ispalio defanzivac crno-belih rekao da se slaže sa njim u samo jednoj rečenici

  • 6

Nije prošlo mnogo od izjave defanzivca Partizana Branislava Trajkovića o tome da je očigledno da neko gura Crvenu zvezdu prema osvajanju titule šampiona Srbije, a da ne stigne i odgovor iz tabora Crvene zvezde.

Ovoga puta nije se oglašavala uprava kluba sa Marakane ili neko od zvaničnika, ali jeste kapiten ekipe Nenad Milijaš, koji je rekao za Mocartsport, da su već postale urbane legende, priče o tome da svi pomažu Zvezdi da bude prva, koje su se uglavnom na kraju ispostavile kao neistinite.

- Ja lično nemam problem sa komentarima da nas neko gura i pomaže u šampionskoj trci i da to vidi cela država. Ako misli Trajković ili ljudi u Partizanu onda je to njihov problem, a ne naš. Od kada se igra fudbal kod nas bilo je takvih komentara, da ne kažem urbanih legendi. Uglavnom su se ispostavili kao netačni.

- Iskreno da kažem u poslednje vreme igramo dobro, što se vidi i po seriji od devet uzastopnih pobeda. Prvi smo na tabeli i verovatno smo to negde i zaslužili da budemo na tom mestu. A tim pričama koje se ne tiču terena ne bih pridavao značaj - rekao je Milijaš i dodao da je u jednoj stvari ipak potpuno saglasan sa štoperom crno-belih.

- Lepo je rekao da ćemo morati da se pomučimo da osvojimo titulu. I bez njegove izjave znam da ćemo morati da iskrvarimo na svakoj utakmici, na svakom treningu ukoliko želimo da završimo prvenstvo na prvoj poziciji. Kao kapitenu meni je obaveza da usmeravam saigrače ka takvom ponašanju. Oni se, kao ni ja, ne osvrću mnogo na te priče da nam se pomaže. Niko nam nije pomogao ni do sad, pa ne verujem da će i ubuduće - rekla je Zvezdina "desetka".

Crvena zvezda će u 20. kolu Jelen Superlige pokušati da nastavi niz pobeda i u meču protiv Donjeg Srema, koji će se iz bezbednosnih razloga igrati u Novom Sadu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. mart 2014 | 14:29

    Pa vasa urbana legenda je tole lopov, parolu koju je smislio Vesic da bi skrenuo paznju sa pljacke u CZ a okrivio druge za svoje lose poteze! Jos je taj Vesic sad nrki mantrak u gradu - dokaz kako sposobni lopovi napreduju!

  • Pedja

    20. mart 2014 | 16:06

    Ziveli milijas,hik!

  • Dončavila

    20. mart 2014 | 18:03

    Da dođe neko sa strane i da sluša razne izjave fudblera,trenera i ostalih a da nezna ko je na kojoj strani a posle toga da ga pitaju šta mislite za koji klub igra Trajković on bi odgovorio 100 posto da su Vujošević i Trajković iz istog kluba a da je ovaj prvi verovatno trener ovaj drugi dobar igrač koji upija to što trener kaže ! Sine moj savet ti je da igraš fudbal mani se demagogije ! Nemaš dva petka u partizanu a inače šta si do juče pričao za isti taj klub ? Pa seti se kupa na JNA, pa prvenstvene utakmice na istom stadionu ! Ko je koga tad pokrao ko je nameštao ko je napuštao JNA ? I sad mi pričaš priče !!!! Strašno !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA